Wylze Logistik se implica activ si pe piata utilajelor si echipamentelor pentru silvicultura

Compania Wylze Logistik, infiintata in Ploiesti – Prahova in urma cu peste 20 de ani, pe langa celelalte domenii de activitate pe care le administreaza, si anume, agricultura, constructii, logistica si municipalitate, se implica activ si pe piata utilajelor si echipamentelor pentru silvicultura. Mizând intotdeauna pe cel mai bun raport calitate/pret, aduce pe piata din România doua marci cu traditie si re-nume in domeniul forestier.

 

 

A.Moser Kranbau - de peste 66 de ani pe drumul INOVATIEI.

Compania austriaca se implica cu succes in productia de macarale si remorci forestiere de mai bine de 66 de ani. De aproximativ 18 ani, divizia de utilaje speciale si macarale a fost extinsa, compania A.Moser Kranbau operând pe intreg teritoriul Europei prin inter-mediul principalelor tari exportatoare, Germania, Elvetia si Luxemburg.

 

 

Atenti in permanenta la cerintele clientilor, ofera intotdeauna cea mai buna solutie.

Evolueaza in permanenta si are curajul sa intre pe orice teren nou, actionând responsabil pentru a dezvolta in continuare compania pe cont propriu.

 

 

Remorcile si macaralele forestiere sunt proiectate si fabricate in Altmünster – Austria, fiind foarte important pentru companie sa dez-volte utilajele cât mai practic.

 

Dezvoltarea de noi produse este realizata de catre A.Moser Kranbau si este in permanenta imbunatatita cu ajutorul sugestiilor din partea clientilor.

 

Calculele de proiectare se fac cu ajutorul partenerului de specialitate, Universitatea Montana de Inginerie Mecanica din Leoben. In-treaga baza de productie a utilajelor se afla in Altmünster, pe malul lacului Traunsee.

 

In portofoliul companiei austriece se regasesc urmatorele tipuri de utilaje si accesorii:

• Remorci forestiere

• Macarale forestiere

• Macarale forestiere combinate

• Excavatoare

• Spintecatoare longitudinale

• Burghie conice

• Incarcatoare frontale cu greifer

• Masini speciale pentru industrie

 

 

 

STEYR FORESTRY – FORTELE SPECIALE

Tot din Austria, revine si legenda STEYR. Renumit in agricultura pentru tractoarele cu performante de top, producatorul austriac ofera intreaga gama de tractoare configurata si pentru amenajari municipale, precum si pentru lucrari in silvicultura.

 

STEYR - SERIA PORTOCALIE

DE LA STEYR CU PUTERI DE LA 75 LA 300 CP

 

 

PRIMA CLASA: TRACTOARE FORESTIERE DE LA STEYR.

Silvicultura reprezinta o misiune grea pentru tractoare. STEYR va ofera o gama larga de modele cu diferite puteri ale motoarelor si variante de transmisie pentru a va ajuta sa va indepliniti misiunea. Mai mult, spre deosebire de alte utilaje dedicate, tractoarele STEYR sunt universale.

 

 

PROTECTIE COMPLETA IN PADURE.

Pentru cerintele speciale ale padurilor, STEYR ofera o gama cuprinzatoare de echipamente suplimentare, personalizabile pentru seria de tractoare de la 75 la 300 CP.

• Cadru forestier robust cu protectie pentru crengi in 4 sau 6 coloane.

• Grilaj de protectie in zona plafonului si in fata lunetei.

• Geamul posterior din Makrolon rezistent la spargere pentru seriile Kompakt si Multi.

• Grilaj de protectie luneta pentru seriile PROFI, CVT si Terrus CVT.

• Placa de podea solida si panouri laterale pentru protectia motorului, cutiei de viteze, puntii spate si a rezervorului de combustibil si ulei hidraulic.

• Oglinzi retrovizoare detasabile, trepte de acces reglabile.

• Anvelope forestiere robuste cu jante ranforsate, cu protectie pentru supape.

• STEYR Multi: cadru contur pentru o mai buna protectie si vizibilitate perfecta.

 

 

OPTIUNI DE TOP

Pentru cerintele de specialitate ale lucrarilor forestiere, STEYR ofera o gama variata de accesorii auxiliare fabricate pe masura. Aces-tea variaza de la cadre forestiere specializate cu deflectoare de ramuri si aparatori de protectie pentru axe, motor si transmisie, la lumini de lucru si faruri suplimentare pentru a asigura o iluminare optima. Pentru a imbunatati manevrabilitatea, tractoarele for-estiere STEYR pot fi echipate cu incarcatoare frontale si bare de torsiune mai scurte.

 

SC Wylze Logistik SRL

Str. Rezervoarelor  nr. 2

100514 Ploiesti, Jud. Prahova

Tel: 0244.592.885

Mobil: 0722.630.257

sales@wylze.ro

www.wylze.ro